trail-text-white-1024px

Audiovisuaalisten laitteiden tehokas hallinta

AV-laitteisto on hyvin arvokasta ja sen käyttökunnon varmistaminen on tärkeää. AV-laitteita löytyy usein neuvotteluhuoneista, luokkatiloista, auditorioista, teattereista, museoista, tapahtumatiloista ja konferenssikeskuksista. Silloin kun AV-laitteisto rikkoutuu, on tärkeää tehdä oikeat korjaus- ja huoltotoimenpiteet tehokkaasti. 

Trail on tehokas apuväline kaiken laitetiedon keskittämisessä. Trail kalustonhallintajärjestelmän avulla olet jatkuvasti perillä hallittavien laitteiden määrästä, sijainnista ja kunnosta. Sen lisäksi Trail auttaa operoimaan laitteita vastuullisella tavalla koko elinkaarensa ajan.

143A1426_flat

Miten Trailia käytetään AV-laitteiden hallinnassa?

☑️ Liikkuvan AV-laitteiston seuranta (ulosluku ja palautus mobiililaitteen avulla)

☑️ Laitteille tarvittavien huoltotoimenpiteiden suunnittelu

☑️ Kalustotiedon ja dokumenttien (kuten käyttö- ja huolto-ohjeet) keskittäminen yhteen paikkaan ja tiedon helppo saavutettavuus mobiililaitteen kautta

☑️ Toistuvien huoltojen hallinta (kuten laitteiden vuosihuollot)

☑️ AV-laitteiden koottu elinkaaritieto

☑️ Ajantasaisen AV-laitetiedon ylläpito luotettavilla ja nopeilla inventaarioilla

☑️ AV-laitteiden vakuutusarvon määrittäminen hankintatietojen perusteella

 

Miten Trail toimii?

143A9800_sq
  1. Ota Trail käyttöön ja kerää käyttöomaisuudesta digitaalinen laiterekisteri

  2. Merkitse kalusto soveltuvilla tunnisteilla (RFID, NFC, QR- tai viivakoodi)

  3. Käytä, varaa, palauta, ja huolla laitteita tunnisteiden avulla

  4. Hyödynnä järjestelmän tietoja toiminnan suunnittelussa ja budjetoinnissa

  5. Hyödynnä järjestelmään kertyvää käyttöomaisuustietoa päätöksenteossa

Miksi valita Trail?

Trail on jo yli vuosikymmenen ajan palvellut lukuisia asiakkaita AV-laitteiden hallinnassa. Järjestelmämme tarjoaa kaikki ratkaisut keskitetysti kalustonhallintaan siten, että voidaan varmistua kaluston tehokkaasta käytöstä koko elinkaarensa ajan. Keskitetty tieto auttaa myös tulevien hankkeiden suunnittelussa, kun käytössä on ajantasainen tieto kaikesta olemassa olevasta kalustosta ja sen sijainnista.

Kalustonhallinta ratkaisee AV-laitteiden hallinnan arkipäiväisiä asioita. Sen avulla on mahdollista säästää resursseja ja tehostaa toimintaa. Omaisuuden digitaalinen seuranta ja tunnistemerkinnät vähentävät myös laitteiston väärinkäyttöä. 

Saavutettavia etuja:

☑️ Ajan ja kustannusten säästö

☑️ Tehokkaampi työskentely ja projektien suunnittelu

☑️ Ajantasainen tieto laitteiden sijainnista, määrästä ja kunnosta

☑️ Pienempi hävikki

☑️ Paremmat ja kestävämmät päätökset käyttöomaisuudesta

☑️ Saumaton tiedonjako yhteiskäyttöön

 

Muutamia asiakkaitamme:

Yle-logo_RGB_musta
norway-tv2-logo
logo_taideyliopisto

Meistä sanottua:

143A1284

"Kun otimme käyttöön Trailin, varausprosessin tiedonkulku rupesi toimimaan. Trail toi sujuvan varauskäytännön ja tiedon yhteen paikkaan"

"Suuri helpotus on ollut se, että nyt käyttäjät itse näkevät kenellä laitteita on lainassa tai varauksessa ja voivat nyt keskenään sopia, jos kalustoa pitää vaihtaa tuotannosta toiseen."

Yleisradio

joneirik1

“Halusimme henkilökuntamme pystyvän operoimaan kalustoa itsenäisesti ja siinä Trail tarjosi meille kattavat työkalut. Kuvajournalistimme ovat päivittäin jatkuvassa liikkeessä ja halusimme tarjota Trailin mobiilikäyttöliittymän heille pääasialliseksi työvälineeksi itsepalveluun. Nyt he voivat suunnitella varaukset seuraavan työkeikan kameravarusteille mistä tahansa. Heillä on myös sujuva työjärjestys QR-kooditunnisteiden avulla vikaantumisten raportointiin ja huoltopyyntöihin." 

TV2 Norge

Suunnitellaan yhdessä toimiva ratkaisu!

Tiedämme, että jokainen asiakas on erilainen, joten autamme mielellämme löytämään parhaat ratkaisut jokaiseen yksilölliseen tarpeisiin. Kerromme myös mielellämme jo hyviksi todetuista ratkaisuista AV-laitteiden hallintaan.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

contac us_qr